Over Arflo

Professionele begeleiding van jouw bouwproject

Je hebt een oude hoeve op het oog en je wil die verbouwen tot jouw droomhuis? Heb je een stuk grond gekocht en ben je klaar om eindelijk jullie nieuwbouwwoning te plaatsen? Of wil je de keuken of badkamer een grondige facelift geven, maar je hebt geen idee wat dit zal kosten?

Juist, daar komt héél wat bij kijken. Elk bouwproject, of het nu gaat om een nieuwbouw, totaalrenovatie of een interieurinrichting, brengt de nodige stress met zich mee. Dat begrijpen we bij Arflo heel goed, want het is al meer dan 15 jaar ons vak.

Laat je daarom begeleiden door bouwcoördinator Dimitri, die jou ontzorgt en ondersteunt met professioneel advies in elke fase van het bouwtraject. Voor jouw eigen gemak, maar ook voor jouw portemonnee. Want elke fout kan een flinke hap uit het budget wegnemen.

Één aanspreekpunt, één totaalprijs

Zonder enige kennis of relevante ervaring van de verschillende bouwdisciplines is het bouwproces zelf coördineren quasi onbegonnen werk.

Als bouwcoördinator zijn wij een meer toegankelijk aanspreekpunt dan een architect, die veel minder tijd heeft om altijd ter plaatse te zijn. Arflo is zelf aanwezig op de werf en fungeert als 1 centraal aanspreekpunt voor de coördinatie van jouw droomproject. Van begin tot einde. Vanaf de bouwaanvraag tot aan de overhandiging van de sleutel.

Wíj investeren tijd in de begeleiding en opvolging van jóuw project.

Eens samenzitten?
Bij ons start alles met een verkennend gesprek. Wil je samen met onze zaakvoerder Dimitri jouw wensen en verwachtingen eens overlopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Op elk moment een duidelijk zicht op de totale kostprijs van de renovatie

Een belangrijke troef van het Arflo team is dat we alles in het werk stellen om jouw bouwproject betaalbaar te houden.

Al te vaak horen we dat jonge koppels niet tevreden zijn over de bouwbegeleiding bij een renovatie of nieuwbouwproject. Een vloer die opnieuw moet uitgebroken worden, een verkeerde installatie van sanitair of verwarming, een extra factuur van een aannemer of half uitgevoerde werken. Al deze zaken zorgen voor extra, onvoorziene kosten. Dat moeten we vermijden, toch?

Daarom stellen we tijdens de eerste gesprekken samen een transparant kostenplaatje op en maken we duidelijke afspraken over het budget. Komen er tijdens de totaalrenovatie of nieuwbouw alsnog niet gebudgetteerde kosten naar voor? Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Bij Arflo zoeken we dan meteen samen met jou naar een gepaste oplossing.

Betere prijzen door goede relaties met aannemers en leveranciers

Door onze jarenlange relaties met ervaren aannemers en leveranciers kunnen we bovendien scherpere prijzen bekomen dan wanneer je zelf prijzen zouden opvragen.

Een team van ervaren aannemers voor de renovatie of nieuwbouw

Doorheen de jaren heeft zaakvoerder Dimitri een betrouwbaar team van bekwame aannemers rond zich verzameld. Specialisten op vlak van grondwerken, stut- en schoringswerken, metselwerken, betonwerken, tuinaanleg, tegels plaatsen, elektriciteitswerken, sanitaire installaties plaatsen, of plak- en schilderwerken. Geen karwei is ons te veel.

Je kunt op Arflo vertrouwen voor al deze werken:

 • Rioleringswerken: septische putten, waterputten, leidingwerk, sifonputten, toezichtsputten, …
 • Betonwerken: funderingen, wanden, steunbalken, betonplaten, vloerplaten, betontrappen, opschoringswerken, …
 • Afbraakwerken: muren, betonplaten, leidingen, poutrels, …
 • Alle metselwerken: gevelsteen, snelbouw, betonblokken, reparatie gevelmetselwerk, kruisverbanden oude woningen, …
 • Metaalwerken: wapening, laswerken, stalen kolommen, poutrels, …
 • Dakwerken: daktimmer, hellende daken, platte daken, dakgoten, hellingschape, …
 • Gevelbekleding: blauwe hardsteen voor plinten en dorpels, plaatbekleding, …
 • Sanitaire werken: leidingen, afvoeren, aanvoeren,…
 • Buiten- en binnenschrijnwerk: ramen en deuren, lichtstraten, veranda’s, plaatsen van keukens, dressings, badkamers, binnendeuren, houten trappen, ingemaakte kasten, …
 • Gyprocwerken
 • Elektriciteitswerken
 • Tegelwerken
 • Plak- & schilderwerken

Al meer dan 70 klanten gingen jou voor. Wil je kennis maken met Arflo? Contacteer ons vrijblijvend of neem al eens een kijkje naar onze realisaties.

Onze diensten

Een nieuwbouwwoning plaatsen? Een totaalrenovatie uitvoeren? Of jouw interieur vernieuwen? We kunnen veel voor je betekenen.

Meer info
Realisaties

Al meer dan 70 klanten gingen jou voor. Bekijk onze meest recente nieuwbouw- en renovatieprojecten in West-Vlaanderen.

Meer info